Releasedatum: NEIGHBORHOOD x adidas NMD R1 Black Boost

Home Forums News Releasedatum: NEIGHBORHOOD x adidas NMD R1 Black Boost

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Christopher Watson 3 months, 3 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #1247

    De goede mensen bij Adidas hebben het spel in de wereld van schoenen veranderd. Met hun in het oog springende silhouet brengt de adidas iniki kopen moderne gereedschappen samen met een klassieke aantrekkingskracht en vandaag bekijken we een nieuwe throwback-versie. Vandaag krijgen we onze eerste blik op The Adidas Iniki I-5923 Pride Of 70s.Deze briljante en strak ogende creatie heeft een klassieke look met een off-white bovenkant met details van blauw en kernrood. De kicks krijgen een BOOST middenzool, terwijl ze afgewerkt worden met een gom-buitenzool om verder te gaan langs zijn retro-uitstraling. De kicks zijn ronduit schoon en een waardige toevoeging aan elke verzameling. Bekijk de nieuwe creatie in de onderstaande afbeeldingen en ga meteen naar de volgende om Afew onmiddellijk te ontvangen.

    Een andere NEIGHBORHOOD x adidas nmd sale-samenwerking is onderweg en de merken werken ook samen aan de Iniki Runner Boost die binnenkort zal worden uitgebracht. Deze versie van het silhouet heeft in feite een zwart bovenwerk met gekartelde witte driehoekige patronen, merklabels, treklipjes en overlays van EVA-tussenstukken met Japanse opdruk. Een verduisterde Boost middenzool maakt uiteindelijk het ontwerp helemaal af. Retail voor $ 200, kijk voor deze NEIGHBORHOOD x adidas NMD R1 bij bepaalde adidas-winkels en online op 24 februari.

    adidas Originals breidt zijn adidas spezial -line-up uit voor herfst / winter 2017. Vandaag bekijken we vier van de nieuwe modellen die zullen verschijnen. De line-up bestaat uit de adidas TRX SPZL, Intack SPZL, Super Tobacco SPZL en Lacombe SPZL. Allen zijn gekleed in op de herfst geïnspireerde kleurtonen. Kijk uit naar de volledige collectie van adidas Originals SPEZIAL die vanaf 6 oktober bij geselecteerde retailers zoals Hanon wordt uitgebracht.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.